Kategoriarkiv: Bowling

Bowlinganmälan hösten 2019

Nu närmar sig terminsavslutningen med stora steg. Vi ser fram emot en sommar med mycket sol, sköna bad & semester. Men som du vet så kommer det en hösttermin efter sommaren och då är det dags för bowling igen. Är du intresserad av att bowla höstterminen 2019 så kan du läsa mer om vad som gäller i bifogade dokument.

Anmälan till bowling höstterminen 2019

En skön sommar och väl mött höstterminen 2019

Ungdomsgårdens Tisdagsgrupp håller sommarstängt

Ungdomsgårdens ”Tisdagsgrupp” håller stängt från och med den 4 juni till och med den 13 augusti. Under sommaren kommer ”Torsdagsgruppen” att ha lite ”Sommarkul i Hembygdsparken” vissa torsdagar. Är du intresserad av vara med så kan du hitta mer information på hemsidan www.hik-kickoff.se.

Sommartider ungdomsgården tisdagsgruppen 2019

Skön sommar!

HIK Kick Off:s innebandy & bowlinglag seriesegrare 2018/2019

Grattis till era fina prestationer säsongen 2018/2019

Föreningens innebandylag och bowlinglag har haft en fantastisk säsong 2018/2019 som slutade med seriesegrar. Båda innebandylagen (Div 1 & Div 3) vann sina serier. Bowlingens division 2 -lag blev seriesegrare och detta innebär att de flyttas upp till division 1 (högsta serien) kommande säsong. Division 3 laget blev 3:a (brons) och division 4 laget blev 7:a (deras 1:a säsong).  Bra jobbat! Vi är väldigt stolta över er.

Styrelsen

Nu börjar fotbollsträningen 2019

Äntligen är det dags för starten av fotbollsträningen. På grund av att planen på Skäldervikens Idrottsplats fortfarande inte går att använda så är träningen även i år på Lingvallen. Låter detta intressant så kan du läsa mer i bifogade dokument.

Denna säsongen kommer vi inte att ha något lag som spelar seriespel på grund av för litet intresse.

Information om Fotbollsträningen 2019

Välkomna