Fotboll

HIK Kick Off anordnar fotbollsträning tillsammans med Skäldervikens IF på
Skäldervikens Idrottsplats under perioden april till september.

Om du är intresserad av att träna med oss utan att behöva spela matcher så är det helt ok. Du kan spela för motionens, kompisarnas och ditt eget intresses skull.

För dig som spelat fotboll tidigare och är intresserad av att delta i matchsammandrag så kan du delta i HIK Kick Off:s seriespelande lag.
Seriespel

Under säsongen kommer det att bli en divisioneringsomgång och fyra seriesammandrag (heldagar).  Divisioneringsomgången är på bortaplan och är i Malmö den 29 april.

Kostnad seriespel: För dig som anmält dig till träning och seriespel så ingår detta i terminsavgiften men om du anmält dig till  att bara träna men ändå väljer att deltaga i någon seriespelsomgång så blir du fakturerad vid dessa tillfällen.

Ledare
Cathrin Fallesen, Pierre Hansson & Kent Lundgren

Träningsperiod
April – September

Träningstider
Tisdagar 17.30 – 19.00
Kostnad
Medlemsavgift 250 kr (från och med 1 januari 2014) (försäkring mm)
Endast träning: 500kr/säsong Träning och seriespel:  2 200 kr

Prova På
Om du inte tidigare har deltagit i föreningens fotbollsträning så är du välkommen att prova på två gånger innan du bestämmer dig för om du vill delta eller inte.

Låter detta intressant så kontakta oss på 0709 – 57 00 02 eller via mail kickoff@ektv.nu så bestämmer vi vilken dag som passar bäst som första gång.

Ladda ner pdf-versionen här:

Säsongstarten fotboll 2016