0709 – 57 00 02 kickoff@ektv.nu

AKTUELLT JUST NU!

KUNGSGÅRDSGRUPPEN BÖRJAR TRÄNA I NYA VILLANHALLEN DEN 18/1

 

UNGDOMSGÅRDEN ÖPPNAR FÖR VÅRTERMINEN DEN 11/1

 

BOWLINGEN STARTAR DEN 17/1
INNEBANDYGRUPPEN PÅ NYHEM STARTAR DEN 13/1

 

SIMNINGEN STARTAR I VATTNETS HUS DEN 22/1

 

BOWLING

Nu är det dags att anmäla sig till bowling HT 21.
Startar 23 augusti slutar 13 december.
Kostnad 2 125 kr.

Ladda ner pdf filen för all information.

VIKTIG INFORMATION ANGÅENDE VÅRA VERKSAMHETER

Som ni säkert har hört så har Folkhälsomyndigheten gått ut med nya rekommendationer på grund av den ökade Coronaspridningen. För HIK Kick Off:s del så innebär detta att innebandyn på Nyhem ligger nere till den 17 november då ny information kommer. Innebandyn på Kungsgården pågår men med särskilda förhållningsregler, bowlingen pågår och vi håller öppet som vanligt på ungdomsgården. När det gäller ungdomsgården så ber vi er att gå in på vår Facebooksida och hemsida och följa vad som händer dagligen eftersom förutsättningarna för vårt öppethållande är beroende av kommunens beslut. Stänger kommun ner sin verksamhet på MK-huset så måste vi också stänga ner vår ungdomsgård.

Tänk på att det är viktigt att ni följer rekommendationerna gällande hygien och avstånd och att ni givetvis stannar hemma om ni har något symtom på förkylning/smitta. Tänk på att det kan finnas personer i er närhet som tillhör någon av riskgrupperna. Vi förstår att ni såväl som vi tycker att det är en tråkig tid men ge inte upp för det kommer att bli bättre på sikt, eller som en del säger”efter regn kommer solsken”.
Var rädda om er!

INNEBANDY

Nu är det dags att anmäla sig till höstens och vårens innebandyträningar i Kungsgårdshallen och Nyhemshallen.

ANMÄLAN TILL INNEBANDY

COVID 19

Styrelsen har bestämt att våra aktiviteter skall startas upp efter sommaren under förutsättning att vi alla följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Detta innebär att vi alla måste hjälpas åt att hålla avstånd och vara noga med hygienen. Skulle rekommendationerna ändras så kommer vi att meddela alla berörda omgående.