0709 – 57 00 02 kickoff@ektv.nu

Innebandy

HIK Kick Off bedriver innebandyträning i Kungsgårdshallen och Nyhemshallen
för dig som vill ha lite kul, motionera och träffa kompisar med samma intresse.

Läs mer om de olika grupperna nedan:

Kungsgårdshallen

Denna grupp har inte för avsikt att bli proffsspelare utan den är riktad till dig som bara vill spela innebandy utan att känna att du behöver ha några tidigare innebandyerfarenheter. Hit kan du komma för att bara ha roligt.

Ledare Kent Lundgren och Martin Persson heter våra ledare som håller i aktiviteten.

Träningsperiod Oktober -April

Träningstider Tisdagar 18.00 – 19.00

Kostnad Träningsgrupp utan matchspel: 800 kr/säsong + 250 medlemsavgift Prova På Om du inte tidigare har varit med på innebandyn så är du välkommen att prova på två gånger innan du bestämmer dig för om du vill delta eller inte.

Låter detta intressant så kontakta oss gärna på 0709 – 57 00 02 eller via mail kickoff@ektv.nu så bestämmer vi vilken dag som passar bäst som första gång.

Nyhemshallen

Denna grupp är riktad till dig som har spelat innebandy tidigare. Aktiviteten ställer lite högre krav på kondition, spelkänsla och viljan att spela matcher. Vårt seriespel är matchsammandrag (/heldag).

Ledare Tränare: Pierre Hansson Ledare: Cathrin Fallesen

Träningsperiod Augusti  –  juni

Träningstider

Måndagar 20.30 – 22.00

Torsdagar 19.15 – 20.30

Kostnad Medlemsavgift 250 kr Träningskostnad  & Matchspel

Prova På Om du inte tidigare har varit med på innebandyn så är du välkommen att prova på två gånger innan du bestämmer dig för om du vill delta eller inte.

Låter detta intressant så kontakta oss på 0709 – 57 00 02 eller via mail kickoff@ektv.nu så bestämmer vi vilken dag som passar bäst som första gång.