HIK Kick Off - Fotboll för dig med funktionsnedsättning
0709 – 57 00 02 kickoff@ektv.nu

FOTBOLL

BÖRJAN AV MAJ (EXAKT DATUM MEDDELAS SENARE)

Om du är intresserad av att träna med oss utan att behöva spela matcher så är det helt ok. Du kan spela för motionens, kompisarnas och ditt eget intresses skull.

När anmälan för fotbollen öppnar kan du klicka dig fram till formuläret här!

Aktuellt – Fotboll

Inga resultat hittades

Sidan du begärde kunde inte hittas. Försök förfina din sökning eller använd navigeringen ovan för att lokalisera inlägget.

Information:

SERIESPEL
HIK Kick Off deltar inte i något seriespel

LEDARE
Kent Lundgren (Lingvallen)

TRÄNINGSPERIOD
Maj – början av oktober

TRÄNINGSTIDER
Tisdagar 18.00 – 19.00 Lingvallen (träningsgrupp)

KOSTNAD
1000 kr maj – september. Medlemsavgift 250 kr (försäkring mm)
ANMÄLAN
Skriftlig anmälan till kickoff@ektv.nu
PROVA PÅ
Om du inte tidigare har deltagit i föreningens fotbollsträning så är du välkommen att prova på två gånger innan du bestämmer dig för om du vill delta eller inte.

Låter detta intressant så kontakta oss på 0709 – 57 00 02 eller via mail kickoff@ektv.nu så bestämmer vi vilken dag som passar bäst som första gång.

På grund av Coronasmittan så är gruppen begränsad till 15 personer. Ta med egna beskydd & vattenflaska. Tyvärr så finns de t inga duschmöjligheter.

Obs!
Det är viktigt att vi tillsammans hjälps åt att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Är du snuvig, har hosta, feber eller något annat av de symtom som kan vara misstanke om att du är smittad så ber vi dig att stanna hemma. Kommer du ändå så måste vi skicka hem dig omgående. Vi kommer att vara noga med att du håller avstånd till dina träningskompisar.

Träningen sker med inriktning på träning för dig som vill ha lite kul, motionera och träffa kompisar med samma intresse.
Denna grupp har inte för avsikt att bli proffsspelare utan den är riktad till dig som bara vill spela fotboll utan att känna att du behöver ha några tidigare fotbollserfarenheter. Hit kan du komma för att bara ha roligt.

Vi finns på Facebook!