Ungdomsgården - HIK-KICKOFF
0709 – 57 00 02 kickoff@ektv.nu
huvudbanner för Ungdomsgården

UNGDOMSGÅRDEN

Information:

Mötesplatsen som är till för alla!

HIK Kick Off bedriver sedan 2010 ungdomsgårdsverksamhet för funktionsnedsatta ungdomar & unga vuxna i åldrarna 13 – 30 år i samvekan med Ängelholms kommun.

Sedan hösten 2017 finns ungdomsgården i MK-Husets fantastiska lokaler (ovanpå Åhléns) där en del av kommunens verksamheter finns samlade.

Våra öppettider är:
Tisdagar: 17.00 – 21.00 För dig med neuropsykiatrisk funktionsnedsättning
Torsdagar: 17.00 – 21.00 För övriga funktionsnedsatta

På ungdomsgården har du möjlighet att prova på många olika aktiviteter såsom datorspel, olika spelkonsoler, biljard, bordtennis,sällskapsspel, titta på film, träna på gymmet eller spela lite fotboll på uteplatsen. Här har du stora möjligheter att få en trevlig kväll med både nya och gamla kompisar.

Det finns möjlighet att köpa mat och dricka på ungdomsgården. På tisdagarna kan du köpa toast, pirog, Pan Pizza som du själv är med och tillagar. På torsdagarna kan du köpa en lättare fika men du kan också köpa en enklare ”Dagens Rätt”.

Aktiviteterna är gratis förutom vi de tillfällen vi har ”Önskeaktiviteter”, trollkarl, bingo, pyssel, julaktiviteter eller någon föreläsare. Till ”Önskeaktiviteterna” behöver du anmäla ditt deltagande i förväg.

Om du behöver hjälp med toalettbesök, mat eller medicinering så behöver du ha med en ledsagare/kontaktperson/assistent eller personal.

Personal:
Tisdagar: Catrin,Louise, Linnea & Victor

Torsdagar: Louise, Jessica & Kent

Frågor: Ring 0709 – 57 00 02 (kansliet) eller skicka mail till kickoff@ektv.nu

 

Välkomna