Träning och Hälsa - HIK-KICKOFF
0709 – 57 00 02 kickoff@ektv.nu

TRÄNING & HÄLSA

HIK Kick Off bedriver en träningsgrupp tillsammans med  STC (fd Träningsakademin) som vänder sig till dig som är mellan 15 & 60 år och som känner att Du vill lära Dig mer om kostens och träningens betydelse för ett hälsosamt liv.

Fyll i anmälan till Fotboll direkt via vårt anmälningsformulär!

 Vi vill också göra dig uppmärksam på att det finns en utbildad instruktör från STC vid varje träningspass och på fredagspasset finns det även med en ledare från HIK Kick Off.

Vi ser gärna att någon förälder/personal eller annan berörd person är med Dig på uppstartsmötet eftersom det är viktigt att det Du lär Dig på träningarna även gäller mellan träningspassen. Vi får då en ”helhetssyn”. I samband med första träningspasset bestämmer du tillsammans med personal från STC hur din träningsplan skall läggas upp, för att du skall få störst behållning av din träning.

Om du behöver hjälp av personal, ledsagare, kontaktperson eller förälder i samband med träningspassen så kan dessa också träna bredvid dig.

Som du kan se i foldern så är gruppen maximerad till 15 deltagare och det är därför viktigt att du anmäler dig tidigt för att vi ska kunna garantera dig en plats i gruppen

TRÄNINGSPERIOD
Januari-maj & september-december

TRÄNINGSTIDER
Tisdagar 15.50 – 16.50
Fredagar 15.50 – 16.50

ANMÄLAN
Du anmäler dig direkt till STC på telefon 0431 – 178 35.

KOSTNAD
Medlemsavgift: 250 kr/år (försäkringar mm)

Träningsavgift: Enligt STC:s villkor. Du kan även dela upp din kostnad på 12 månader.

Du har också möjlighet att träna utan coacher när det passar dig.